رول اسفناج و کدو تنبل
مواد لازم :
اسفناج | ۱ کیلو گرم |
کدو تنبل | ۵۰۰ گرم |
پنیر ریکوتا | ۱۰۰ گرم |
پنیر پیتزا | ۱۰۰ گرم |
پنیر خامه ای | ۵۰ گرم |
شیر | ۳۰۰ گرم |
ژامبون مرغ | ۱۰۰ گرم |
تخم مرغ | ۲ عدد |
زعفران دم کرده | ۱ قاشق غذا خوری |
جوز | ۱ قاشق مربا خوری |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
طرز تهیه :
در قابلمه آب جوش آماده کنید و اسفناج های تمیز را می ریزیم و بعد از ۳ دقیقه آبکش می کنیم و کنار می گذاریم و کمی تحت فشار قرار می دهیم تا آب اضافی از آن خارج شود . در ظرف دیگری کدو ها را به همراه شیر و کمی نمک و فلفل و جوز می گذاریم تا بپزد . وقتی خوب پخته شد کنار می گذاریم تا خنک شود و بعدبا غذا ساز آنرا پوره می کنیم تا یکدست شود . پنیر ها و تخم مرغ ها را به همراه زعفران دم کرده اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم . بر روی یک فویل آلومینیومی کمی کره می مالیم اول اسفناج را پهن می کنیم و بر روی آن ورق های ژامبون را می چینیم . حالا مایع کدو را بروی آن می ریزیم و بعد با کمک فویل دو طرف را روی هم می گذاریم . کاغذ را بعد از رول کردن روی هم برده ،ابتدا و انتهای کاغذ را مانند شکلات محکم می بندیم . روی سینی فر منتقل می کنیم و در فر گرم با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۳۵ دقیقه قرار می دهیم . بعد از اینکه آماده شد صبر می کنیم تا کمی خنک شود وبعد به برش های ۴ سانتی برش می زنیم .
برای سس این غذا می توان کمی پنیر خامه ای را با زعفران مخلوط کرد و ۱ دقیقه در ماکروفر قرار داد و بعد از برش رول روی آن ریخت و نوش جان کنید .