رولت پنیر و تمشک
مواد لازم :
تخم مرغ | ۴ عدد |
شکر | ۷۵ گرم |
آرد | ۸۵ گرم |
نشاسته سیب زمینی | ۱۵ گرم |
نمک | ۲/۱ قاشق مرباخوری |
پنیر خامه ای | ۵۰۰ گرم |
شکر | ۳ قاشق غذا خوری |
پودر پسته | ۳ قاشق غذا خوری |
تمشک تازه | ۲/۱ لیوان |
طرز تهیه :
در ظرفی سفیده تخم مرغ را می زنیم تا پف کند و از ظرف بیرون نریزد . زرده ها را به همراه شکر با همزن می زنیم وقتی که کرم رنگ شد آرد و نشاسته سیب زمینی و نمک را اضافه می کنیم و دورانی مخلوط می کنیم بعد از مخلوط شدن سفیده تخم مرغ را می ریزم و دوباره به آرامی مواد را هم می زنیم . در کف سینی فر کاغذ روغنی انداخته و مواد خمیر را روی آن پهن می کنیم و به مدت ۸ دقیقه در فر ۲۰۰ درجه قرار می دهیم تا بپزد . بعد از فر خارج کرده و با همان کاغذ رول می کنیم و اجازه می دهیم تا خنک شود . در ظرفی پنیر خامه ای را با شکر و پودر پسته مخلوط می کنیم . رول را بعد از خنک شدن باز می کنیم و کاغذ روغنی را از روی آن برمی داریم . از مخلوط پنیر روی آن پهن می کنیم . تمشک تازه را بروی آن پهن می کنیم . دوباره شروع به رول کردن می کنیم . و رول را به مدت ۱ تا ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم و بعد به اندازه دلخواه برش می زنیم . این رولت برای تغذیه بچه ها در مدرسه و یا یک میان وعده بسیار مناسب است .