رولت مرغ

رولت مرغ

 

مواد لازم :

 

سینه مرغ ۱ عدد
سبزی ( گشنیز و شوید و ترخون و جعفری و ریحان ) ۶ قاشق غذا خوری خرد شده
هویج ۲ عدد
آبلیمو ۵ لیوان
پیاز درشت ۱ عدد
نمک و زردچوبه به مقدار لازم
دارچین به مقدار لازم
پودر فلفل سیاه به مقدار لازم
پودر فلفل قرمز به مقدار لازم
روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری
آب گوجه فرنگی ۲ لیوان

طرز تهیه :

سینه مرغ از سمت استخوان جناغ به سمت طرفین با کارد بدون آنکه آسیب ببیند از استخوان جدا کنید حالا  به دو تکه تقسیم کنید . و هر تکه را از وسط با کارد باز کرده تا کاملا ًبه یک تکه پهن تبدیل شود. حالا نمک و زردچوبه و آبلیمو و پیاز رنده شده و روغن زیتون  را با هم مخلوط کرده وکاملاً قطعات مرغ را به آن ها آغشته می کنیم .گوشت باید چند ساعت در این حالت درون یخچال بماند . هویج ها را درسته بپزید. گوشت مرغ را درون سلوفون و یا نایلکس قرار دهید و سپس چندبار با گوشت کوب به گوشت ضربه بزنید تا کمی پهن شود و نازک  . بعد از نایلکس خارج کنید و آن را کف سینی پهن کنید و نمک و زردچوبه و فلفل و دارچین بپاشید و یک لایه سبزی خرد شده بریزیدو هویج را روی آن قرار دهید.  حالا به صورت رولت رول کرده و برای اینکه باز نشود با نخ تمیز و یا خلال دندان ببندید. رولت های آماده را در ظرفی بگذارید و آب گوجه فرنگی ونمک و زردجوبه به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم بپزید. وقتی پخته شد نخها را باز کنید و یا خلال دندان ها را جدا کنید  و برش دهید و در دیس بچینید.

البته می توان گوشت های رول شده را در روغن سرخ کرد و بعد برش زد و با آب گوجه فرنگی و نمک و زرد چوبه که جوش خورده و غلیظ شده سرو کرد .

Check Also

خوراک مرغ و لوبیا سبز

موادلازم: شش عدد مغز ران مرغ (قسمت بالای ران مرغ) معادل یک کیلوگرم یک چهارم ...

پاسخی بگذارید