رولت مرغ
مواد لازم :
سینه مرغ | ۱ عدد |
سبزی ( گشنیز و شوید و ترخون و جعفری و ریحان ) | ۶ قاشق غذا خوری خرد شده |
هویج | ۲ عدد |
آبلیمو | ۵ لیوان |
پیاز درشت | ۱ عدد |
نمک و زردچوبه | به مقدار لازم |
دارچین | به مقدار لازم |
پودر فلفل سیاه | به مقدار لازم |
پودر فلفل قرمز | به مقدار لازم |
روغن زیتون | ۲ قاشق غذا خوری |
آب گوجه فرنگی | ۲ لیوان |
طرز تهیه :
سینه مرغ از سمت استخوان جناغ به سمت طرفین با کارد بدون آنکه آسیب ببیند از استخوان جدا کنید حالا به دو تکه تقسیم کنید . و هر تکه را از وسط با کارد باز کرده تا کاملا ًبه یک تکه پهن تبدیل شود. حالا نمک و زردچوبه و آبلیمو و پیاز رنده شده و روغن زیتون را با هم مخلوط کرده وکاملاً قطعات مرغ را به آن ها آغشته می کنیم .گوشت باید چند ساعت در این حالت درون یخچال بماند . هویج ها را درسته بپزید. گوشت مرغ را درون سلوفون و یا نایلکس قرار دهید و سپس چندبار با گوشت کوب به گوشت ضربه بزنید تا کمی پهن شود و نازک . بعد از نایلکس خارج کنید و آن را کف سینی پهن کنید و نمک و زردچوبه و فلفل و دارچین بپاشید و یک لایه سبزی خرد شده بریزیدو هویج را روی آن قرار دهید. حالا به صورت رولت رول کرده و برای اینکه باز نشود با نخ تمیز و یا خلال دندان ببندید. رولت های آماده را در ظرفی بگذارید و آب گوجه فرنگی ونمک و زردجوبه به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم بپزید. وقتی پخته شد نخها را باز کنید و یا خلال دندان ها را جدا کنید و برش دهید و در دیس بچینید.
البته می توان گوشت های رول شده را در روغن سرخ کرد و بعد برش زد و با آب گوجه فرنگی و نمک و زرد چوبه که جوش خورده و غلیظ شده سرو کرد .