راویولی بادمجان
مواد لازم خمیر :
آرد سفید | ۲۰۰گرم |
روغن زیتون | ۳ قاشق غذا خوری |
تخم مرغ | ۳ عدد |
نمک | ۱ قاشق مربا خوری |
مواد لازم میانه خمیر :
بادمجان | ۲ عدد |
پنیر ریکوتا | ۸۰ گرم |
ریحان | ۱ دسته کوچک |
روغن زیتون | به مقدار لازم |
نمک | به مقدار لازم |
پیاز قرمز | ۲ عدد متوسط |
مواد لازم سس :
گوجه فرنگی گیلاسی | ۵۰۰گرم |
سیر | ۲ حبه |
ریحان | ۱۰ تا ۱۵ ساقه |
پنیرریکتا یا فتا | ۶۰ گرم |
روغن زیتون | به مقدار لازم |
نمک | به مقدار لازم |
طرز تهیه :
برای تهیه ی خمیر آرد را روی تخته آشپزخانه بصورت کوه در آورده مرکز آنرا کمی خالی کرده و تخم مرغ ها ، نمک و روغن زیتون را می ریزیم و با نوک انگشتان شروع به مخلوط کردن می کنیم تا خمیر ما یک دست شود . خمیر آماده شده را در پلاستیک گذاشته و ۳۰ دقیقه استراحت می دهیم . برای درست کردن مواد میانی بادمجان ها را بصورت مکعب های ۱ در ۱ برش زده و در روغن سرخ می کنیم . بعد از سرخ شدن آنها را روی کاغذ روغنی می گذاریم تا روغن اضافی آنها گرفته شود . پیاز را نگینی خرد کنید و آنها را هم سرخ کنید . در یک کاسه بادمجان ، پیاز سرخ شده ، ریحان خرد شده و پنیر ریکوتای رنده شده را با هم مخلوط می کنیم و مقدار نمک و فلفل آنرا به دلخواه اندازه می کنیم . حالا بعد از زمان استراحت خمیر آنرا به دو قسمت تقسیم کرده و هر دو را با وردنه نازک پهن می کنیم . بر روی یک لایه باز شده از مواد میانی آماده شده می چینیم . با فاصله ۴ سانتی متر تمام مواد را ردیف ردیف می چینیم . وقتی مواد را گذاشتیم لایه دوم خمیر را روی آن قرار داده و کمی بروی آن فشار می دهیم تا دو لایه خمیر به هم بچسبد . حالا با کاترگرد برش می زنیم . در قابلمه ای بزرگ آب جوش و نمک درست کرده .در ظرف دیگری سیر خرد شده را با کمی روغن زیتون تفت داده گوجه فرنگی های خرد شده را اضافه می کنیم . با حرارت بالا شروع به تفت دادن می کنیم . نمک را اندازه کرده و ریحان ها را خرد کرده و اضافه می کنیم . حالا راویولی های را در آب جوش ریخته و بعد از ۵ تا ۶ دقیقه جوشیدن از آب خارج کرده و مستقیما به ظرف سس انتقال می دهیم . به آرامی کمی مخلوط کرده . راویولی ما آماده است . آنرا در ظرف مخصوص سرو ریخته و پنیر ریکوتای رنده شده را روی آن می پاشیم . از این غذا در کنار دوستان خود لذت ببرید .