دلمه نان باگت

دلمه نان باگت

مواد لازم :

نان باگت ۲ عدد
تخم مرغ ۲ عدد
پیاز سرخ شده ۲ عدد
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
گشنیز و جعفری خرد شده ۵ قاشق غذا خوری
روغن زیتون به مقدار لازم
زرد چوبه به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه :

گوشت چرخ کرده را به همراه ۱ قاشق از پیاز سرخ شده تفت می دهیم . وقتی رنگ گوشت عوض شد مقداری زرد چوبه ، نمک و فلفل می ریزیم . رب گوجه فرنگی را هم اضافه می کنیم و اجازه می دهیم با حرارت ملایم شروع به پخت کند و کمی بپزد . وقتی کمی پخت گشنیز و جعفری خرد شده را به همراه ۲ عدد تخم مرغ زده شده و مابقی پیاز سرخ شده اضافه می کنیم . نان های باگت را حلقه ای برش می زنیم . در تابه ای کمی روغن می ریزیم و نان ها را درون آن می چینین و از مواد آماده شده درون نان ها را پر می کنیم و روی آنها پنیر پیتزا می ریزیم . وقتی یک طرف آن سرخ شد بر می گردانیم و طرف دیگر را سرخ می کنیم . در آخر آنها را روی دستمال آشپزخانه قرار می دهیم تا روغن اضافه آنها گرفته شود . در ظرف مخصوص می چینیم و به دلخواه آن را تزئین می کنیم .

 

Check Also

شیرینی نارگیلی

مواد لازم : نارگیل رنده‌شده ·         ۲۰۰ گرم شکر ·         دوسوم فنجان آرد سفید یک‌سوم ...

دیدگاهتان را بنویسید