دسر گلابی داغ

دسر گلابی داغ  

مواد لازم :

گلابی ۴ عدد
گلاب ۲ قاشق مربا خوری
زعفران آب شده ۱ قاشق مربا خوری
شکر نصف پیمانه
عسل به میزان لازم
آب ۱ لیوان
بستنی برای تزیین
مغز خشکبار برای تزیین

طرز تهیه :
گلابی  ها را پوست کنده اما دم ان را نگه دارید . داخل ظرفی کوچک چیده ، آب و شکر گلاب و زعفران را باهم هم زده داخل ظرف ریخته و در آن را گذاشته تا گلابی رنگ طلای و شکل کمپوت بگیرد . وقتی پخت آن را داخل ظرف دسر گذاشته روی ان عسل بریزید . موقع سرو  کنارش بستنی و با مغز خوشکبار تریین کنید .

Check Also

شیرینی نارگیلی

مواد لازم : نارگیل رنده‌شده ·         ۲۰۰ گرم شکر ·         دوسوم فنجان آرد سفید یک‌سوم ...

دیدگاهتان را بنویسید