دسر گلابی داغ
مواد لازم :
گلابی | ۴ عدد |
گلاب | ۲ قاشق مربا خوری |
زعفران آب شده | ۱ قاشق مربا خوری |
شکر | نصف پیمانه |
عسل | به میزان لازم |
آب | ۱ لیوان |
بستنی | برای تزیین |
مغز خشکبار | برای تزیین |
طرز تهیه :
گلابی ها را پوست کنده اما دم ان را نگه دارید . داخل ظرفی کوچک چیده ، آب و شکر گلاب و زعفران را باهم هم زده داخل ظرف ریخته و در آن را گذاشته تا گلابی رنگ طلای و شکل کمپوت بگیرد . وقتی پخت آن را داخل ظرف دسر گذاشته روی ان عسل بریزید . موقع سرو کنارش بستنی و با مغز خوشکبار تریین کنید .