خامه ساده ۵۰۰ گرم
شیر ۱ و ۱/۲ لیوان
میوه ۱ لیوان
پودر قند ۲ قاشق غذاخوری
شکر ۱/۲ لیوان
پودر ژلاتین ۱ قاشق چایخوری
اسانس وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
طرز تهیه دسرپاناکوتاباسس میوه :
برای درست کردن مایه خامهای پاناکوتا ، شیر و خامه را در ظرفی فلزی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا با هم مخلوط شوند.
شکر و پودر ژلاتین را به مخلوط شیر و خامه اضافه کنید و آن قدر هم بزنید تا شکر و ژلاتین حل شوند ( دقت کنید که مایه شما نجوشد ، اگر مایه شما به حد جوش رسید باید ان را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید کمی خنک شود و دوباره ادامه دهید ).
پس از اینکه مواد خوب مخلوط شدند وانیل را به آنها اضافه کنید و دوباره مخلوط نمائید سپس مایه را از یک صافی عبور دهید تا دانههای ژلاتینی که حل نشده است روی صافی باقی بماند و مایهای صاف و یکدست داشته باشید.
پس از اتمام کار مایه پاناکوتا را درون ظرف یا لیوان سرو بریزید و داخل یخچال بگذارید تا پاناکوتا خنک و سفت شود.
طرز تهیه سس میوه :
۱ لیوان میوه یخ زده را با ۲ قاشق غذاخوری پودر قند مخلوط کنید و در میکسر بزنید تا یکدست شود سپس این سس را روی دسر بریزید و سرو نمایید.
فوت و فن:
میتوانید به جای سس میوه از ژله روی پاناکوتا استفاده کنید ، از میوه های مختلفی میتوان در تهیه و تزئین این دسر خوشمزه استفاده کرد ، میتوانید از شاه توت ، توت فرنگی ، تمشک ، میوه های فصل و … استفاده کنید.