دسر پارفیت موز و توت فرنگی

موادلازم:

پنیر ماسکارپونه یا خامه ای ۲۰۰ گرم
پودر قند ۲ قاشق غذاخوری
موز ۲ عدد
خامه فرم گرفته ۱ لیوان
جو پرک ۱/۳ لیوان
توت فرنگی ۱۰ عدد
بیسکوییت مقداری

35--cookingpabi--آشپزی-با-پابی--Parfait-dessert-banana-strawberry-2--دسرپارفیت-موزوتوت-فرنگی

 

 

طرز تهیه دسر پارفیت موز و توت فرنگی :

پنیر خامه ای ، پودر قند و خامه را داخل کاسه ای بریزید و خوب مخلوط کنید تا حجیم و یکدست شود.
موز و توت فرنگی را خرد کنید سپس داخل لیوان های سرو را با موز ، توت فرنگی ، جو پرک ، بیسکوییت خرد شده و کرم خامه ای پر کنید ، ظرف دسر را داخل یخچال قرار دهید تا خوب سرد شود سپس سرو کنید.

35--cookingpabi--آشپزی-با-پابی--Parfait-dessert-banana-strawberry-3---دسرپارفیت-موزوتوت-فرنگی

فوت و فن:
به جای بیسکوییت میتوانید از کیک یا شیرینی خشک و به جای جو پرک میتوانید از انواع مغزها مانند گردو ، پسته ، بادام و … استفاده کنید.35--cookingpabi--آشپزی-با-پابی--Parfait-dessert-banana-strawberry-1--دسرپارفیت-موزوتوت-فرنگی

#طرز_تهیه_دسر_پارفیت_موز_و_توت_فرنگی

Check Also

دسرکرم خرمالو

مواد لازم: خرمالو:۳۰۰ گرم خامه قنادی:۳۰۰ گرم شکر:۱/۴ پیمانه پودر ژلاتین:۳ قاشق چایخوری شیر:۱/۴ پیمانه ...

دیدگاهتان را بنویسید