موادلازم:
پنیر ماسکارپونه یا خامه ای ۲۰۰ گرم
پودر قند ۲ قاشق غذاخوری
موز ۲ عدد
خامه فرم گرفته ۱ لیوان
جو پرک ۱/۳ لیوان
توت فرنگی ۱۰ عدد
بیسکوییت مقداری
طرز تهیه دسر پارفیت موز و توت فرنگی :
پنیر خامه ای ، پودر قند و خامه را داخل کاسه ای بریزید و خوب مخلوط کنید تا حجیم و یکدست شود.
موز و توت فرنگی را خرد کنید سپس داخل لیوان های سرو را با موز ، توت فرنگی ، جو پرک ، بیسکوییت خرد شده و کرم خامه ای پر کنید ، ظرف دسر را داخل یخچال قرار دهید تا خوب سرد شود سپس سرو کنید.
فوت و فن:
به جای بیسکوییت میتوانید از کیک یا شیرینی خشک و به جای جو پرک میتوانید از انواع مغزها مانند گردو ، پسته ، بادام و … استفاده کنید.
#طرز_تهیه_دسر_پارفیت_موز_و_توت_فرنگی