دسر تمشک
مواد لازم :
شکر | ۱پیمانه سرخالی |
آب تمشک | ۲پیمانه |
ماست معمولی | نصفه پیمانه |
آب | نصفه پیمانه |
پودر ژلاتین | ۱قاشق سوپخوری |
طرز تهیه:
پودر ژلاتین و آب را در ظرفی مخلوط کنید و روی بخار آب قرار دهید، تا پودر ژلاتین در آب حل شود . آب تمشک و شکر را مخلوط نموده و روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا شکر در آب تمشک حل شود . سپس محلول ژلاتین را اضافه نموده، در یخچال قرار دهید، تا نیم بند شود . بعد ماست را به مواد ژله اضافه کنید . با همزن برقی هم بزنید، تا با ماست کاملاَ مخلوط شود . مواد را گیلاس پایه دار بریزید . سپس دوباره در یخچال قرار دهید تا ببندد. البته می توان در ظرف چهار گوش ریخت و بعد از بستن با اسکوپ برداشت و در گیلاس برای سرو گذاشت و با تمشک تزئین کرد .