مواد لازم:
خرمالو:۳۰۰ گرم
خامه قنادی:۳۰۰ گرم
شکر:۱/۴ پیمانه
پودر ژلاتین:۳ قاشق چایخوری
شیر:۱/۴ پیمانه
طرز تهیه دسرکرم خرمالو:
پودر ژلاتین را با ۶ قاشق غذاخوری آب سرد روی بخار کتری حل کنید.
شیر و شکر را روی حرارت ملایم به جوش آورید و کنار بگذارید.
خرمالو رو پوست کنده و به کمک مخلوطکن پوره کنید.
خامه قنادی را به خرمالوی پوره شده اضافه کنید.
زمانی که شیر کمی خنک شد، ژلاتین حل شده را به آن اضافه کنید.
در نهایت پوره خرمالو و خامه را با مواد ترکیب کنید تا مایه صاف و یکدستی حاصل گردد.
مواد را درون قالب ریخته و به مدت ۵ تا ۸ ساعت در یخچال استراحت دهید تا کرم خرمالو کاملا سفت شود.