خورشت هویج با مرغ و آلو خشک
مواد لازم :
مرغ | ۷۵۰ گرم |
پیاز سرخ شد ه | سه قاشق سوپ خوری |
هویج | یک کیلوگرم |
آلوی خشک | ۳۰۰ گرم |
زعفران سائیده | یک قاشق مرباخوری |
روغن | به مقد ار لازم |
نمک | به مقد ار لازم |
شکر | ۳ قاشق چای خوری |
طرز تهیه:
مرغ را با پیاز سرخ کرده و با چند لیوان آب می گذاریم تا بپزد . هویج را خلال می کنیم و با کمی روغن سرخ می کنیم و با آلوی شسته شد ه د اخل مرغ نیم پز می ریزیم و می گذاریم بپزد .زعفران را با کمی نمک و شکر د اخل خورشت می ریزیم و صبر می کنیم تا خورشت کاملاً به روغن بیفتد .اگر بخواهیم خورشت ترش تر بشود ، د ر آخر طبخ کمی آبلیمو به آن اضافه می کنیم .
نکته : بسته به نوع آلو ترش یا شیرین بودن می توان به دلخواه میزان شکر و یا آبلیمو اضافه کرد .
خوراک های بدون گوشت
این خوراک یا غذا بدون گوشت و از خوارک های سالم بدون گوشت جهت استفاده شما می باشد.
این خوراک یا غذا را ایرانیها بیشتر می پزند واز خوارک های سالم و سنتی جهت استفاده بر سر سفره و جشنهای ایرانیان می باشد.
آشپزی ایرانی غذای ایرانی خوراک و غذای سنتی ایرانی