خورشت خلال بادام کرمانشاهی | ||||||||||||||||||
مواد لازم :
طرز تهیه : در ابتدا پیازها را خلالی کرده و در روغن کمی تفت دهید تا طلایی شود . بعد زردچوبه را اضافه کنید و کمی تفت دهید . گوشت را خورشتی خرد کنید و به پیاز اضافه کرده کمی تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند . مقداری آب بریزید و به مدت یک ساعت روی حرارت ملایم بگذارید تا گوشت نیم پز شود . بادام ها را شسته کمی می گذاریم تا خشک شود و در کمی روغن تفت دهید تا از حالت خامی درآید سپس به همراه نیمی از زعفران به گوشت اضافه کنید . بعد ۴۰ دقیقه رب گوجه فرنگی را در کمی روغن تفت دهید و با نمک و فلفل به خورش اضافه کنید . در انتهای کار کمی که پخت زرشک را به عنوان ترشی به خورش اضافه کنید و صبر کنید تا خورش جا بیفتد . در هنگام سرو چند دقیقه قبل بقیه زعفران را اضافه کنید .
این خوراک یا غذا را ایرانیها بیشتر می پزند واز خوارک های سالم و سنتی جهت استفاده بر سر سفره و جشنهای ایرانیان می باشد.
آشپزی ایرانی غذای ایرانی خوراک و غذای سنتی ایرانی
|
برچسب هازعفران خوراک و غذای سنتی ایرانی غذای ایرانی آشپزی ایرانی زرشک سیاه خلال بادام زرد چوبه دارچین نمك پیاز رب گوجه فرنگی روغن گوشت تفت