خورشت خلال بادام کرمانشاهی

خورشت خلال بادام کرمانشاهی
 

مواد لازم :

 

گوشت گوسفندی ۵۰۰ گرم
خلال بادام ۲۵۰ گرم
زرشک سیاه دو قاشق غذاخوری
پیاز سه عدد
زعفران حل شده دو قاشق غذاخوری
زردچوبه یک دوم قاشق مرباخوری
رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
روغن به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه :

در ابتدا پیازها را خلالی کرده و در روغن کمی تفت دهید تا طلایی شود . بعد زردچوبه را اضافه کنید و کمی تفت دهید . گوشت را خورشتی خرد کنید و به پیاز اضافه کرده کمی تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند . مقداری آب بریزید و به مدت یک ساعت روی حرارت ملایم بگذارید تا گوشت نیم پز شود . بادام ها را شسته کمی می گذاریم تا خشک شود و در کمی روغن تفت دهید تا از حالت خامی درآید سپس به همراه نیمی از زعفران به گوشت اضافه کنید . بعد ۴۰ دقیقه رب گوجه فرنگی را در کمی روغن تفت دهید و با نمک و فلفل به خورش اضافه کنید . در انتهای کار کمی که پخت زرشک را به عنوان ترشی به خورش اضافه کنید و صبر کنید تا خورش جا بیفتد . در هنگام سرو چند دقیقه قبل بقیه زعفران را اضافه کنید .

 

 

 

این خوراک یا غذا را ایرانیها بیشتر می پزند واز خوارک های سالم و سنتی جهت استفاده بر سر سفره و جشنهای ایرانیان می باشد.

 

آشپزی ایرانی غذای ایرانی خوراک و غذای سنتی ایرانی

 

Check Also

شیرینی نارگیلی

مواد لازم : نارگیل رنده‌شده ·         ۲۰۰ گرم شکر ·         دوسوم فنجان آرد سفید یک‌سوم ...

دیدگاهتان را بنویسید