خورشت بامیه با بادمجانمواد لازم :
طرز تهیه: |
||||||||||||||||
ساقه سر بامیه را به حدی ببرید که سر کلاهک باز نشود چون مایه لیزی از آن خارج می شود و باعث بد طعم شدن خورشت می شود بعد بامیه ها را تمیز بشویید و صبر کنید تا آب آن خشک شود .بادمجان ها را پوست کنده و کمی نمک بزنید تا تلخی آن خارج شود بعد با دستمال آشپز خانه خوب خشک کرده و سرخ می کنیم. گوشت را خرد می کنیم و با پیاز داغ کمی تفت می دهیم و نمک و زردچوبه و فلفل را به آن اضافه می کنیم و با مقداری آب می گذاریم تا گوشت خوب بپزد. بامیه ها را در تابه با روغن کمی تفت داده و در ظرف دیگری می چینیم و گوشت پخته شده به همر اه آب گوشت و یک قاشق رب را به اضافه می کنیم و می گذاریم بامیه ها کمی بپزند. سپس بادمجان ها را روی آن می چینیم و گوجه فرنگی را از وسط نصف می کنیم و روی بادمجان ها می چینیم و می گذاریم خورشت جا بیفتد. در انتهای پخت، آبغوره را به خورشت اضافه می کنیم و بعد از یکی دو جوش آن را بر می داریم. ● نکته:می توان برای طعم ترش از تمر هندی استفاده کرد .
این خوراک یا غذا را ایرانیها بیشتر می پزند واز خوارک های سالم و سنتی جهت استفاده بر سر سفره و جشنهای ایرانیان می باشد.
آشپزی ایرانی غذای ایرانی خوراک و غذای سنتی ایرانی
|
برچسب هادارچین خوراک و غذای سنتی ایرانی غذای ایرانی آشپزی ایرانی تمر هندی طم ترش آبغوره بامیه زعفران نمك پیاز رب گوجه فرنگی فلفل دلمه اي تفت بادمجان