مواد لازم:
گوشت خورشتی یا ماهیچه ۳۰۰ گرم
اسفناج ۵۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد درشت
آلو خورشتی ۱۰ عدد
آرد ۱ قاشق غذاخوری سر خالی
شکر و آبلیمو
زردجوبه و نمک و فلفل
اول پیاز رو ریز خورد میکنیم و توی روغن سرخ میکنیم، بعد گوشت رو تفت میدیم تا کمی طلایی بشه
آرد رو اضافه میکنیم تا بوی خامیش بره، زردچوبه رو هم میریزم و در آخر آب
گوشت که نیم پز شد آلو و اسفناج رو اضافه میکنیم و با حرارت کم میذاریم خورشت بپزه و جا بیوفته
در آخر نمک و فلفل رو میزون کنین
طعم این خورشت ملسه که با شکر و آبلیمو به میل خودتون تنظیم کنین
این خورشت خیلی راحته و بسیار خومشزه!
آرد رو برای این اضافه کردم که خورشتمون آبکی نباشه!
آلو رو قبلش بشورین و یه نیم ساعت خیس کنین
این خوراک یا غذا را ایرانیها بیشتر می پزند واز خوارک های سالم و سنتی جهت استفاده بر سر سفره و جشنهای ایرانیان می باشد.
آشپزی ایرانی غذای ایرانی خوراک و غذای سنتی ایرانی