خورشت آلو اسفناج

مواد لازم:

گوشت خورشتی یا ماهیچه ۳۰۰ گرم

اسفناج ۵۰۰ گرم

پیاز ۱ عدد درشت

آلو خورشتی ۱۰ عدد

آرد ۱ قاشق غذاخوری سر خالی

شکر و آبلیمو

زردجوبه و نمک و فلفل

اول پیاز رو ریز خورد میکنیم و توی روغن سرخ میکنیم، بعد گوشت رو تفت میدیم تا کمی طلایی بشه

آرد رو اضافه میکنیم تا بوی خامیش بره، زردچوبه رو هم میریزم و در آخر آب

گوشت که نیم پز شد آلو و اسفناج رو اضافه میکنیم و با حرارت کم میذاریم خورشت بپزه و جا بیوفته

در آخر نمک و فلفل رو میزون کنین

طعم این خورشت ملسه که با شکر و آبلیمو به میل خودتون تنظیم کنین

این خورشت خیلی راحته و بسیار خومشزه!

آرد رو برای این اضافه کردم که خورشتمون آبکی نباشه!

آلو رو قبلش بشورین و یه نیم ساعت خیس کنین

 

 

این خوراک یا غذا را ایرانیها بیشتر می پزند واز خوارک های سالم و سنتی جهت استفاده بر سر سفره و جشنهای ایرانیان می باشد.

 

آشپزی ایرانی غذای ایرانی خوراک و غذای سنتی ایرانی

 

Check Also

شیرینی نارگیلی

مواد لازم : نارگیل رنده‌شده ·         ۲۰۰ گرم شکر ·         دوسوم فنجان آرد سفید یک‌سوم ...

دیدگاهتان را بنویسید