خوراک گوشت چینی
مواد لازم :
گوشت استیک | ۱۵۰گرم |
زنجبیل | یک قاشق مربا خوری |
کلم بروکلی یا لوبیاسبز | یک لیوان |
سس سویا | یک قاشق غذا خوری |
روغن زیتون | یک قاشق غذا خوری |
پودر سیر | یک قاشق مربا خوری |
نمک و فلفل | به میزان دلخواه |
پیاز | ۲ عدد |
طرز تهیه:
برای تهیه خوراک گوشت به روش چینیگوشت استیکی را باریک باریک بصورت خلال در آورده و با پیاز خلال شده در روغن زیتون و پودر سیر و زنجفیل ده دقیقه تفت دهید . بعد سس سویا و کلم بروکلی یا لوبیا سبز خرد شده را اضافه کرده و ۵ دقیقی دیگر تفت می دهید . غذا آماده را می توان با کته یا نان سرو کرد .