خوراک کاری سبزیجات
خوراک های بدون گوشت
مواد لازم :
روغن کانولا | ۱ قاشق سوپخوری |
پیاز متوسط خرد شده | ۱ عدد |
پودر کاری تند | ۲ قاشق چایخوری |
آب سبزیجات | ۱ فنجان |
سس گوجه بدون نمک | ۱ پیمانه |
گل کلم آبپز شده | ۵۰۰ گرم |
فلفل دلمه ای خرد شده | ۱ عدد |
نخود پخته | ۱ پیمانه |
نمک | ۱/۴ قاشق چایخوری |
زردک یا هویج خرد شده | ۲ عدد |
نان تست و یا نان گندم برشته شده | ۲ قطعه |
نشاسته ذرت | ۱ قاشق سوپخوری |
طرز تهیه:
در یک قابلمه ی نچسب روغن را با درجه ی متوسط داغ کرده و پیاز را اضافه می کنیم فقط تا زمانیکه پیازها سبک شوند آنها را تفت دهید . بعد پودر کاری را اضافه کنید . در یک لیوان متوسط آرد ذرت را با ۴/۱ فنجان آب سبزیجات مخلوط می کنیم و کنار می گذاریم . باقیمانده آب سبزیجات و سس گوجه ، گل کلم ، فلفل دلمه ای و زردک و نخود پخته را همراه نمک به داخل قابلمه مخلوط کاری و پیاز اضافه کنید و هم بزنید و یک لیوان آب اضافه کنید. حدود ۱۵ دقیقه اجازه می دهیم بجوشد . در ۵ دقیقه آخر مخلوط آرد ذرت و آب سبزیجات را اضافه کنید .غذا حاضر است، آن را با نان تست و یا نان گندم برشته شده سرو کنید.
این خوراک یا غذا بدون گوشت و از خوارک های سالم بدون گوشت جهت استفاده شما می باشد.