خوراک مرغ
مواد لازم :
سینه مرغ | ۲ عدد |
نمک | یک قاشق سوپ خوری |
برگ بو | یک عدد |
روغن زیتون | یک فنجان |
کره | ۴ قاشق سوپ خوری |
پیاز خلال شده | ۴ عدد |
سرکه | نصف فنجان |
طرز تهیه:
سینه های مرغ راا نمک و فلفل بزنید ودر حدود ۱ تا ۲ ساعت در یخچال بگذارید تا مزه دار شود . سپس آنها را در نیمی از روغن زیتون تفت دهید . پیازهای خلال شده را روی مرغ ها بچینید و برگبو ها را چند تکه کرده و روی سینه ها و پیاز بریزید . سپس کره و سرکه را با بقیه ی روغن زیتون مخلوط به روی مرغ و پیاز ها بریزید . در ظرف را بسته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کاملا پخته شود . البته می توان ظرف را در فر هم قرار داد . برای پخت کامل غذا ۴۰ تا ۵۰ دقیقه کافی است .
این خوراک یا غذا را ایرانیها بیشتر می پزند واز خوارک های سالم و سنتی جهت استفاده بر سر سفره و جشنهای ایرانیان می باشد.
آشپزی ایرانی غذای ایرانی خوراک و غذای سنتی ایرانی