خوراک مرغ تایلندی پر ویتامین
مواد لازم :
پوست لیمو ترش | یک عدد |
زنجبیل تازه | یک قاشق مرباخوری |
سیر | یک حبه بزرگ |
روغن مایع | ۲ قاشق سوپخوری |
سینه مرغ ورقه شده | ۲۵۰ گرم |
فلفل دلمهای قرمز | نصف یک عدد |
فلفل دلمهای سبز | نصف یک عدد |
پیازچه خرد شده | ۴ عدد |
هویج متوسط خلال شده | ۲ عدد |
لوبیا سبز خرد شده | ۱۱۵ گرم |
بادام پودر شده | ۲۵ گرم |
سس سویا | یک قاشق سوپ خوری |
شکر | کمی |
فلفل سیاه و نمک | به مقدار لازم |
گشنیز تازه | به مقدار لازم |
طرز تهیه:
سیر و زنجبیل را پوست بگیرید و رنده کنید . روغن را در ماهیتابه بریزید و کمی که داغ شد زنجبیل، سیر و رنده پوست لیمو را ۳۰ ثانیه روی حرارت زیاد تفت دهید . سپس سینه مرغ را به صورت خلال کنید و به آن اضافه کنید و ۲ دقیقه تفت بدهید . در مرحله بعد، همه سبزیجات را اضافه کنید ، ۱۰ دقیقه بگذارید روی حرارت بماند تا سبزیجات و سینه مرغ کمی بپزند و نرم شود . پودر بادام، سس سویا، شکر، نمک و فلفل را اضافه کنید و دو سه دقیقه دیگر روی حرارت نگه دارید . بعد از این مدت، غذا آماده خوردن است. این غذا را میتوان با برنج نیز سرو کرد .