خوراک بادمجان با ز یتون
مواد لازم :
بادمجان | ۳ عدد |
زیتون | ۱۰۰ گرم |
کرفس | ۲۰۰ گرم |
پیاز متوسط | ۲ عدد |
گوجه فرنگی | ۳ عدد |
گردو | ۲ قاشق غذا خوری |
کشمش | ۲ قاشق غذا خوری |
سیر | ۲ حبه |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
روغن زیتون | به مقدار لازم |
سرکه | نصف لیوان |
شکر | ۲ قاشق غذا خوری |
طرز تهیه :
بادمجان ها را به قطعات کوچک برش زده و در روغن سرخ می کنیم . بعد از سرخ کردن آنها را روی حوله کاغذی می گذاریم تا روغن آن خارج شود . پیاز ها را برش می زنیم و در تابه ای به همراه روغن زیتون تفت می دهیم در همین حال سیر و کرفس ها را که برش زده ایم اضافه می کنیم و باز هم سرخ می کنیم . گردو و کشمش را اضافه می کنیم . بعد از ۲ دقیقه تفت دادن زیتون ها را که به دو یا چهار قسمت تقسیم کرده ایم می ریزیم . نمک و فلفل را هم اضافه می کنیم . بادمجان ها را هم که سرخ کرده ایم می ریزیم و حرارت را بسیار ملایم می کنیم . گوجه فرنگی ها را رنده کرده و می ریزیم و دوباره حرارت را کمی بالا می بریم بعد از ۴ دقیقه تفت دادن سرکه و شکر را می ر یزیم و حرارت را کم می کنیم تا غذا آماده شود . این غذا به خاطر داشتن سرکه و نمک مزه ای ملس دارد . ( نه ترش نه شیرین ) این خوراک به همراه کته برنج بسیار لذیذ است . نوش جان