تیرامیسو توت فرنگی
مواد لازم ژله توت فرنگی :
توت فرنگی | ۴۰۰ گرم |
شکر | ۱۰۰ گرم |
ژلاتین | ۲۰ گرم |
طرز تهیهژله توت فرگی :
توت فرنگی را بعد از شستن، سر آنها را جدا کرده و به قطعات کوچک برش می زنیم . توت ها را به همراه شکر در ظرفی ریخته و روی حرارت می گذاریم . ژلاتین را در آب خیس کرده ، از آب خارج و کمی فشار می دهیم تا آب اضافه خارج شود . بعد از اینکه توت فرنگی ها بجوش آمد حدود ۴ دقیقه اجازه می دهیم بعد آنرا از صافی رد می کنیم و تا گرم است ژلاتین را اضافه می کنیم و بعد از مخلوط کرد در گیلاس مورد نظر ریخته و در یخچال قرار می دهیم تا ژله ببندد.
مواد لازم کیک :
تخم مرغ | ۳ عدد |
شکر | ۱۵۰ گرم |
پودر پسته | ۳۰ گرم |
آرد | ۱۲۵ گرم |
پکین پودر | ۱۵ گرم |
طرز تهیهکیک :
سفیده و زرده تخم مرغ ها را از هم جدا می کنیم . سفیده را با ۱۰۰ گرم از شکر با همزن برقی می زنیم تا سفید و یکدست شود و نشانه های همزن برروی آن بماند . در ظرف دیگری زرده تخم مرغ را با ۵۰ گرم شکر با همزن می زنیم آرد و پیکین پودر را بعد از الک کردن به زرده تخم مرغ اضافه می کنیم و دورانی هم می زنیم . وقتی مخلوط شد سفیده ها را اضافه می کنیم و هم می زینم . در ظرف فر کاغذ روغنی انداخته و از مایع یک لایه به ضخامت ۵-۶ میلی متر می ریزیم و روی آن پودر پسته می ریزیم . ظرف را در فر داغ با دامای ۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۰ دقیقه می پزیم . بعد از پخت صبر می کنیم تا خنک شود .
مواد لازم کرم :
پنیر خامه ای | ۲۰۰ گرم |
خامه فرم گرفته و شیرین شده | ۲۰۰ گرم |
لیمو ترش | ۱ عدد |
توت فرنگی | برای تزئین |
طرز تهیه کرم :
در یک ظرف پنیر خامه ای را کمی با همزن می زنیم . سپس خامه فرم گرفته شده را هم به پنیراضافه می کنیم پوست لیمو ترش رارنده ودر مواد می ریزیم و بعد از کمی هم زدن آب لیمو ترش را نیز اضافه می کنیم .
چیدمان تیرامیسو
ظرف های پر شده از ژله را از یخچال در آورده و یک لایه از کرم می ریزیم . لایه ی بعدی از کیک آماده شده و در انتها دوباره یک لایه از کرم . در انتها می توان با برش های توت فرنگی تزئین کرد . ظرف ها را برای ۱ ساعت در یخچال قرار داده تا تیرامیسو برای سرو آماده شود .