تیرامیسوقهوه ونارگیل

مواد لازم :

بیسکوئیت لیدی فینگر : ۱۲ عدد
زرده تخم مرغ : ۳ عدد
شکر : نصف لیوان
پودر نارگیل : نصف لیوان
پنیر ماسکارپونه : ۲۰۰ گرم
خامه : ۲۰۰ گرم
قهوه فوری : ۲ قاشق چایخوری
پودر کاکائو و شکلات : مقدار لازم

 

24--cookingpabi--آشپزی-با-پابی--Tiramisu-coffee-and-coconut---تیرامیسوقهوه-ونارگیل

طرز تهیه تیرامیسوقهوه ونارگیل :

برای تهیه کرم تیرامیسو داخل کاسه ای زرده های تخم مرغ را با شکر بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود و با هم مخلوط شود. قاشق چایخوری قهوه فوری را در نصف لیوان اب یا شیر سرد حل کنید و به زرده ها اضافه نمائید سپس پنیر ماسکارپونه ، خامه و پودر نارگیل را نیز اضافه کنید ، تمام مواد را با همزن بزنید تا یکدست شوند.

کف لیوان های سرو تیرامیسو مقداری بیسکوییت لیدی فینگر تکه شده بریزید و تا نصف لیوان از کرم اضافه کنید ، مقداری دیگر بیسکوییت تکه شده بریزید سپس تا بالای لیوان را با کرم پر کنید.مقداری پودر کاکائو روی مواد بپاشید و در انتها نیز برای تزئین مقداری شکلات روی ان رنده کنید ، لیوان های تیرامیسو را به مدت ۳ – ۵ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خوب سرد شود.

نکته ها : بهترین نوع قهوه برای این دسر قهوه اسپرسو میباشد اما میتوانید از پودر قهوه فوری یا پودر نسکافه هم استفاده کنید.میتوانید بجای پنیر ماسکارپونه از همان مقدار پنیر خامه ای استفاده کنید ، در صورت تمایل مقداری موز حلقه شده به لایه میانی تیرامیسو اضافه کنید.

 

24--cookingpabi--آشپزی-با-پابی--Tiramisu-coffee-and-coconut-1---تیرامیسوقهوه-ونارگیل

Check Also

دسرکرم خرمالو

مواد لازم: خرمالو:۳۰۰ گرم خامه قنادی:۳۰۰ گرم شکر:۱/۴ پیمانه پودر ژلاتین:۳ قاشق چایخوری شیر:۱/۴ پیمانه ...

پاسخی بگذارید