توپ گوشت و نخود فرنگی

توپ گوشت و نخود فرنگی

موادلازم :

برنج ۵۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
نخود فرنگی ۴۰۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
پنیر ریکوتا ۱۰۰ گرم
گوجه فرنگی ۵۰۰ گرم
ساقه کرفس ۱ عدد
جعفری ۱۵ ساقه
پیاز ۲ عدد متوسط
آرد ۱ قاشق
روغن زیتون به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه :

در ابتدای کار برنج را بعد از شستن بصورت کته می پزیم با کمی روغن و نمک و کنار گذاشته تا خنک شود . گوجه فرنگی ها را پوره کرده و روی حرارت می گذاریم تا به سس غلیظی تبدیل شود . پیاز ها را نگینی خرد کرده و به همراه کمی روغن زیتون تفت می دهیم بعد ساقه کرفس را که خرد کرده ایم اضافه می کنیم و ۲ تا ۳ دقیقه دیگر تفت می دهیم . گوشت چرخ شده را ریخته  و وقتی رنگ گوشت تغییر کرد نخود فرنگی ها را اضافه می کنیم  و به همراه نمک و فلفل تفت می دهیم . حالا سس گوجه را اضافه می کنیم و همین طورجعفری های خرد شده را  . مواد میانی را کنار می گذاریم تا خنک شود . برنج را با تخم مرغ ها مخلوط می کنیم تا خمیر یکنواختی بدست آید . از خمیر برنجی به اندازه یک نارنگی برداشته از مایه میانی خنک شده که پنیر را به آن اضافه کرده ایم  به اندازه یک قاشق غذا خوری در میان آن قرار می دهیم و دو سر آن را خوب می بندیم و دوباره به صورت یک توپ در می آوریم . حالا توپ های آماده شده را در روغن فراوان سرخ می کنیم . روی دستمال آشپزخانه می گذاریم تا روغن اضافه آن خارج شود . غذا را می توان با سس تند سرو کرد  . نوش جان

Check Also

شیرینی نارگیلی

مواد لازم : نارگیل رنده‌شده ·         ۲۰۰ گرم شکر ·         دوسوم فنجان آرد سفید یک‌سوم ...

دیدگاهتان را بنویسید