تخم مرغ لقمه ای

تخم مرغ لقمه ای

 

 

۶ تا ۷ تحم‌مرغ را بپزید تا سفت شوند.پنیر خامه‌ای را با کمی جعفری مخلوط کنید تا یکدست و نرم شود. چند برگ ژامبون را هم نگینی ریز خرد کنید و به پنیر اضافه کنید . تخم‌مرغ‌ها را بعد ار پخت پوست بکنید و از طول به ۲ قسمت تقسیم کنید. زرده ها را درآورید و به آن مخلوط پنیر اضافه کنید . حالا از ماده آماده شده در سفیده ها به جای حفره زرده ها قرار دهید . بعد یک برگ نعناع روی آن قرار دهید و در ظرف بچینید .

Check Also

شیرینی نارگیلی

مواد لازم : نارگیل رنده‌شده ·         ۲۰۰ گرم شکر ·         دوسوم فنجان آرد سفید یک‌سوم ...

دیدگاهتان را بنویسید