تارت بیسکویت وخامه

مواد لازم :

بیسکویت شکلاتی ۱۵ عدد
سفیده تخم مرغ ۳ عدد
بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری
خامه فرم گرفته ۲ لیوان
میوه فصل جهت تزئین

 

64--cookingpabi--آشپزی-با-پابی--Cookies-and-cream-tart-fruit-1-تارت-بیسکویت-وخامه

طرز تهیه تارت بیسکویت وخامه:

سفیده تخم مرغ را با همزن برقی کاملا” هم می زنیم تا پف کرده و از ظرف جدا نشود سپس بیکینگ پودر را به آن اضافه می کنیم و مجددا” هم می زنیم تا کاملا” صدفی شود. بیسکویتها را کاملا” پودر می کنیم و به مخلوط سفیده و شکر اضافه می کنیم و هم می زنیم تا خمیر کاملا” یکدست شود.

64--cookingpabi--آشپزی-با-پابی--Cookies-and-cream-tart-fruit-4---تارت-بیسکویت-وخامه
قالبی به قطر ۲۴ سانتیمتر انتخاب کرده و کف آن را کمی چرب می کنیم و خمیر را کف قالب می ریزیم و درون فر با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت و به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه می پزیم. لایه کیکی حاصل را از قالب خارج می کنیم تا کاملا” خنک شود.
خامه فرم گرفته را روی ابن لایه می ریزیم و با میوه های فصل به سلیقه خودمان تزئین می کنیم.

64--cookingpabi--آشپزی-با-پابی--Cookies-and-cream-tart-fruit-3---تارت-بیسکویت-وخامه

 

64--cookingpabi--آشپزی-با-پابی--Cookies-and-cream-tart-fruit2--تارت-بیسکویت-وخامه

 

64--cookingpabi--آشپزی-با-پابی--Cookies-and-cream-tart-fruit-6---تارت-بیسکویت-وخامه

Check Also

دو پیازه میگو

مواد لازم: میگوی ریز پاک کرده ۲۵۰ گرم سیب زمینی پوست کنده مکعبی خرد شده ...

دیدگاهتان را بنویسید