مواد لازم :
بادام پوست کنده | ۲۵۰ گرم |
شکر | ۲۵۰ گرم |
لیمو ترش | ۱ عدد |
تخم مرغ | ۲ عدد |
بادام های پوست کنده شده را در دستگاه غذا ساز ریز خرد می کنیم . درون کاسه ای می ریزیم . شکر را به همراه دو عدد تخم مرغ اضافه می کنیم و خوب با هم مخلوط می کنیم حالا اول تمام پوست کیمو را رنده می کنیم و بعد آب لیمو ترش را هم می ریزم و مواد بیسکویت را خوب مخلوط می کنیم . ( الر دوست داشته باشید می توانید از پوست دو عدد لیموترش در مواد استفاده کنید تا اسانس بیشتری داشته باشد ) . مواد را در قیف می ریزیم و روی کاغذ روغنی را کمی جرب می کنیم و از مواد با فاصله روی کاغذ از مواد می ریزیم . فر را با ۱۵۰ درجه روشن می کنیم و سینی را به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه درون فر قرار می دهیم . بعداز پخت ابتدا یک ساعت صبر می کنیم و بعد بیسکویت ها را از کاغذ جدا می کنیم .