بروسکتا با گوجه کبابی

بروسکتا با گوجه کبابی
مواد لازم :

 

گوجه ریز ۱۲ عدد
سس پستو ۲قاشق غذاخوری
نان باگت یا فرانسوی ۱۲ برش
پنیر پارمسان ۱۰۰ گرم
ریحان تازه مقداری
روغن زیتون به مقدار لازم

طرز تهیه:

ابتدا گوجه ها را  به دو قسمت تقسیم کرده و کباب کنید . (البته منی توانید داخل تابه گذاشته و روی آن کمی نمک و فلفل بپاشید، گاهی تابه را تکان دهید تا زمانی که گوجه ها بپزند و شل شوند ). اجازه دهید خنک شود.
روی تکه های نان را روغن زیتون اسپری کنید و سپس سس پستو را روی نان باگت ریخته و پنیر پارمسان را هم روی نان قرار دهید. گوجه های کباب  شده را هم در کنارش روی نان قرار دهید . روی هر کدام از نان ها ریحان تازه ( در صورت دلخواه ) و یا فلفل سیاه بپاشید . حالا نان ها را تا زمانی که پنیر آب شود در فر قرار می دهیم . بعد از بیرون آوردن از فر  و خنک شدن پیش غذا برای سرو آماده است .

Check Also

دو پیازه میگو

مواد لازم: میگوی ریز پاک کرده ۲۵۰ گرم سیب زمینی پوست کنده مکعبی خرد شده ...

دیدگاهتان را بنویسید