مواد لازم :
نشاسته | ۲/۱ پیمانه |
گلاب | ۲/۱پیمانه |
شکر | ۴/۳ پیمانه |
پودر نارگیل | ۱ پیمانه |
کره | ۲ قاشق غذا خوری |
گردو | ۲/۱ پیمانه |
آب | ۲ پیمانه |
پودر ژلاتین | ۲ قاشق چایخوری |
طرز تهیه باسلوق :
در یک کاسه متوسط ۲ فنجان آب و نشاسته ذرت را مخلوط کنید بگذارید ۱۵ دقیقه بماند سپس گلاب و شکر و پودر ژلاتین و زعفران دم کرده را اضافه کنیدو خوب بهم بزنید مخلوط را روی شعله حرارت کم قرار دهید ومدام هم بزنید تا شفاف و شیشه ای شود . ته ظرف پیرکس را با کره خوب چرب کنبد مخلوط را در ظرف ریخته وبه ضخامت مورد نظر پهن کنید . پس از اینکه سرد شد برش بزنید با گردو و نارگیل تزیین کنید