املت قارچ و سبزیجات ( رژیمی )

املت قارچ و سبزیجات ( رژیمی )

مواد لازم :

 

 تخم‌مرغ زرده و سفیده جدا کرده ۴ عدد
نمک یک‌چهارم قاشق  غذاخوری
شیر کم چرب ۲ قاشق غذاخوری
پنیر فتای رنده کرده ۴۰ گرم
فلفل سیاه یک‌چهارم قاشق چایخوری
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
پوره‌ گوجه فرنگی ۱۰۰ گرم
کدو سبز خرد کرده ۵۰ گرم
قارچ ورقه‌ای خرد کرده ۵۰ گرم
آبلیموی تازه به میزان  مورد نیاز

طرز تهیه:

سفیده‌های تخم‌مرغ و نمک را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و حجم آن دو برابر شود . آنگاه زرده‌های تخم‌مرغ را همراه با شیر، پنیر فتا و فلفل سیاه مخلوط کنید و با همزن بزنید تا حجمش دو برابر شود. اکنون پوره‌ گوجه فرنگی، کدو و قارچ را به مدت ۱۰ دقیقه، بپزید  . بعد ازخنک شدن مواد همه ی آنها را با هم مخلوط کرده .  حالا قالبی را به قطر ۴۵ سانتیمتر، با روغن زیتون چرب کنید و مایه فراهم کرده را در آن بریزید و با حرارت ملایم بپزید تا تخم‌مرغ ببندد . سپس املت را در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه‌ سانتیگراد، بگذارید و به مدت ۵ تا ۸ دقیقه املت را بپزید تا طلایی رنگ شود.
حالا املت را در ظرف مناسبی بگذارید .

Check Also

شیرینی نارگیلی

مواد لازم : نارگیل رنده‌شده ·         ۲۰۰ گرم شکر ·         دوسوم فنجان آرد سفید یک‌سوم ...

دیدگاهتان را بنویسید