املت قارچ و سبزیجات ( رژیمی )
مواد لازم :
تخممرغ زرده و سفیده جدا کرده | ۴ عدد |
نمک | یکچهارم قاشق غذاخوری |
شیر کم چرب | ۲ قاشق غذاخوری |
پنیر فتای رنده کرده | ۴۰ گرم |
فلفل سیاه | یکچهارم قاشق چایخوری |
روغن زیتون | ۲ قاشق غذاخوری |
پوره گوجه فرنگی | ۱۰۰ گرم |
کدو سبز خرد کرده | ۵۰ گرم |
قارچ ورقهای خرد کرده | ۵۰ گرم |
آبلیموی تازه | به میزان مورد نیاز |
طرز تهیه:
سفیدههای تخممرغ و نمک را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و حجم آن دو برابر شود . آنگاه زردههای تخممرغ را همراه با شیر، پنیر فتا و فلفل سیاه مخلوط کنید و با همزن بزنید تا حجمش دو برابر شود. اکنون پوره گوجه فرنگی، کدو و قارچ را به مدت ۱۰ دقیقه، بپزید . بعد ازخنک شدن مواد همه ی آنها را با هم مخلوط کرده . حالا قالبی را به قطر ۴۵ سانتیمتر، با روغن زیتون چرب کنید و مایه فراهم کرده را در آن بریزید و با حرارت ملایم بپزید تا تخممرغ ببندد . سپس املت را در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد، بگذارید و به مدت ۵ تا ۸ دقیقه املت را بپزید تا طلایی رنگ شود.
حالا املت را در ظرف مناسبی بگذارید .