املت سفیده تخم مرغ در آبگوشت
مواد لازم :
سفیده تخم مرغ | ۵ عدد |
آرد سفید | ۱ قاشق غذا خوری |
کره | ۳۰ گرم |
پنیر پارمسان | ۶۰ گرم |
جعفری | ۱ دسته |
ریحان | ۱ دسته |
پودر جوز | به مقدار لازم |
آبگوشت ( یا آب مرغ ) | ۲ لیوان |
نمک | به مقدار لازم |
طرز تهیه :
در کاسه ای سفیده تخم مرغ را می زنیم تا کف کند و از ظرف بیرون نریزد . سپس آرد ،پنیر پارمسان ، جعفری و ریحان خرد شده نمک ، فلفل و جوز را اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم . در ظرف مخصوص فر کره را ریخته و ظرف را با آن چرب می کنیم . مواد را درون ظرف می ریزیم و به مدت ۱۵ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار می دهیم . صبر می کنیم تا خنک شود برش می زنیم و در آبگوشت قرار می دهیم .