املت انگور سیاه
مواد لازم :
انگور سیاه | ۲۰۰ گرم |
پنیر پارمسان | ۱۰۰ گرم |
تخم مرغ | ۶ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
جعفری خرد شده | ۱ قاشق عذا خوری |
روغن زیتون | به مقدار لازم |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
طرز تهیه :
در یک کاسه تخم مرغ را می زنیم سپس جعفری خرد شده و پنیر پارمسان را می ریزیم ، نمک و فلفل را به اندازه دلخواه اضافه می کنیم . در تابه ای کوچک پیاز را خرد کرده و با کمی روغن زیتون تفت می دهیم . انگور سیاه را به چهار قسمت برش می زینم و به پیاز اضافه می کنیم و سریع از روی حرارت بر می داریم . بعد از اینکه کمی خنک شد با تخم مرغ مخلوط کرده و درون تابه می پزیم . این املت بسیار لذیذ و خوشمزه است و بسیار سریع و اسان آماده می شود .