اشترودل سیب

اشترودل سیب

مواد لازم :

آرد ۱۵۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
کره ۵۰ گرم
آب ۳ قاشق غذا خوری
سیب ۲ عدد
شکر ۱۰۰ گرم
پودر دارچین به مقدار لازم
رنده پوست لیمو ترش ۱ عدد
کشمش ۱۰۰ گرم
بادام پرک شده ۱۰۰ گرم
بیسکویت خرد شده ۵۰ گرم

طرز تهیه :

آرد ، تخم مرغ ،کره و آب را در خمیر کن ریخته تا خمیری یک دست و لطیف بدست آید . خمیر آماده را در نایلون گذاشته و به مدت ۲۰ دقیقه آنرا در یخچال قرار می دهیم . سیب را پوست کنده و برش های نازک می زنیم در کاسه ای سیب را با شکر ،دارچین ، پوست لیمو ، کشمش و بادام پرک شده را با هم مخلوط می کنیم . بیسکویت های خرد شده را نیز می ریزیم . حالا خمیر را باز می کنیم به شکل یک مستطیل ۶۰ در ۴۰ . مواد درون کاسه را بروی آن پهن می کنیم و آنرا رول می کنیم ودرون سینی فر قرار می دهیم . روی آنرا با کمی کره رومال می کنیم و ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر ۱۸۰ درجه قرار می دهیم تا اشترودل آماده شود . بعد از خارج کردن از فر می توان با کمی پودر خاک قند تزئین کنید .

 

Check Also

شیرینی نارگیلی

مواد لازم : نارگیل رنده‌شده ·         ۲۰۰ گرم شکر ·         دوسوم فنجان آرد سفید یک‌سوم ...

دیدگاهتان را بنویسید