اشترودل سیب
مواد لازم :
آرد | ۱۵۰ گرم |
تخم مرغ | ۱ عدد |
کره | ۵۰ گرم |
آب | ۳ قاشق غذا خوری |
سیب | ۲ عدد |
شکر | ۱۰۰ گرم |
پودر دارچین | به مقدار لازم |
رنده پوست لیمو ترش | ۱ عدد |
کشمش | ۱۰۰ گرم |
بادام پرک شده | ۱۰۰ گرم |
بیسکویت خرد شده | ۵۰ گرم |
طرز تهیه :
آرد ، تخم مرغ ،کره و آب را در خمیر کن ریخته تا خمیری یک دست و لطیف بدست آید . خمیر آماده را در نایلون گذاشته و به مدت ۲۰ دقیقه آنرا در یخچال قرار می دهیم . سیب را پوست کنده و برش های نازک می زنیم در کاسه ای سیب را با شکر ،دارچین ، پوست لیمو ، کشمش و بادام پرک شده را با هم مخلوط می کنیم . بیسکویت های خرد شده را نیز می ریزیم . حالا خمیر را باز می کنیم به شکل یک مستطیل ۶۰ در ۴۰ . مواد درون کاسه را بروی آن پهن می کنیم و آنرا رول می کنیم ودرون سینی فر قرار می دهیم . روی آنرا با کمی کره رومال می کنیم و ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر ۱۸۰ درجه قرار می دهیم تا اشترودل آماده شود . بعد از خارج کردن از فر می توان با کمی پودر خاک قند تزئین کنید .