اشترودل سبزیجات
مواد لازم :
خمیر هزار لا | ۱ بسته |
گل کلم و کلم بروکلی | ۳۰۰ گرم |
کلم برگ سفید | ۳۰۰ گرم |
کدو تنبل | ۳۰۰ گرم |
سیب زمینی | ۳۰۰ گرم |
سس بشامل | ۱ لیوان |
پنیر گودا سبز کاله | ۱۰۰ گرم |
روغن زیتون | به مقدار لازم |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
طرز تهیه :
کلم بروکلی و گل کلم را بعد از تمیز کردن و شستن در مقداری آب جوش و نمک می ریزیم تا کمی پخته شوند . سیب زمینی ها را هم نگینی خرد می کنیم و باز هم با آب جوش و مقداری نمک اجازه می دهیم در حدود ۶ الی ۸ دقیقه بجوشد . آنها را از درون آب جوش خارج می کنیم . در تابه ای کمی روغن زیتون می ریزیم و کدو تنبل ها را که نگینی خرد کرده ایم سرخ می کنیم تا نرم شود . بعد کلم سفید را که خلالی برش زده ایم می ریزیم و کمی تفت می دهیم تا نرم و حجم آن کم شود . سپس گل کلم ، کلم بروکلی و سیب زمینی را به تابه اضافه می کنیم . با مقداری نمک و فلفل مزه دار می کنیم . سس بشامل را با مواد خوب مخلوط می کنیم . حالا خمیر هزار لا را به اندازه ی ۵۰ در ۳۰ باز می کنیم . مواد آماده شده را وسط آن می ریزیم و پنیر گودای سبز را روی آن رنده می کنیم . خمیر را رول می کنیم و طوری آنرا می بندیم که مواد از درون آن خارج نشود . روی آنرا با تخم مرغ زده شده و کمی زعفران آب شده رومال می کنیم و برای ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر ۱۸۰ درجه قرار می دهیم . بعد از این زمان ۱۰ دقیقه صبر کرده و بعد برش می زنیم .