اشترودل با کلم قرمز
مواد لازم :
آرد | ۲۷۰ گرم |
تخم مرغ | ۲ عدد |
آب ولرم | ۲/۱ پیمانه |
کلم قرمز | ۶۰۰ گرم |
لوبیا چیتی پخته شده | ۱۰۰ گرم |
پیاز سرخ شده | ۳ قاشق غذا خوری |
پنیر ریکوتا | ۵۰ گرم |
پنیر پیتزا | ۱۰۰ گرم |
پنیر پارمسان | ۵۰ گرم |
تخم مرغ | ۱ عدد |
کره | ۳۰ گرم |
آویشن | ۱ قاشق مربا خوری |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
روغن زیتون | به مقدار لازم |
طرز تهیه :
برای شروع کار ، آرد را در کاسه ای الک می کنیم . وسط آن یک حفره درست می کنیم . دو عدد تخم مرغ ها را درآن می شکنیم . کمی نمک اضافه می کنیم و شروع به مخلوط کردن و وزر دادن خمیر می کنیم . آب را کم کم اضافه کرده تا خمیر یک دست شود . حدود ۱۰ دقیقه آنرا ورز می دهیم . بعد از ورز دادن روی آنرا حوله آشپز خانه انداخته و ۳۰ دقیقه صبر می کنیم . برای درست کردن مواد میانی اشترودل اول کلم را شسته و بعد به شکل نوار برش می دهیم . کره را در تابه می ریزیم و آویشن را اضافه می کنیم . حالا کلم های برش خرده را می ریزیم و تفت می دهیم تا حجم کلم ها نصف شود . بعد صبر می کنیم تا کلم ها خنک شود . بعد لوبیا ها را به همان تابه اضافه کرده و با کمی روغن زیتون تفت می دهیم نمک و فلفل می زنیم تا مزه دار شود . و باز صبر می کنیم تا خنک شود . بعد از خنک شدن کلم و لوبیا ، پیاز سرخ شده ، پنیر پارمسان و ریکوتا و پنیر پیتزا را هم به آن اضافه کرده و یک عدد تخم مرغ را با مواد خوب مخلوط می کنیم و در صورت تمایل کمی نمک و فلفل می ریزیم . حالا خمیر را که ۳۰ دقیقه استراحت کرده به صورت یک مستطیل ۲۵ در ۶۰ سانتی متری باز می کنیم . از هر طرف ۱ سانتی متر فاصله داده و مواد میانی را روی آن پهن می کنیم . حالا خمیر را رول می کنیم و خوب اطراف آنرا می بندیم و در ظرف مخصوص فر که کف آنرا کمی چرب کرده ایم قرار می دهیم . روی آنرا با فویل آلومینیومی می پوشانیم و چند سوراخ ریز روی آن می زنیم . اشترودل را در فر با دمای ۱۸۰ درجه برای ۳۰ دقیقه قرار می دهیم . بعد از آن پوشش روی آنرا برداشته و دوباره در فر می گذاریم تا روی آن کمی برشته و سرخ شود . از این اشترودل در کنار یک سوپ داغ و خوش مزه مثل سوپ قارچ لذت ببرید .