مواد لازم :
سینه مرغ |
۱ عدد |
قارچ |
۳ عدد |
سس گوجه فرنگی |
۲ قاشق غذا خوری |
پنیر مازارلا |
۲/۱ لیوان |
گوجه فرنگی بدون پوست |
۱ عدد |
آب |
۲ قاشق غذا خوری |
جعفری |
۵ ساقه |
آرد سفید |
۳ قاشق غذا خوری |
پاپریکا، پودر سیر، آویشن، روغن، نمک وفلفل |
به مقدار دلخواه |
طرز تهیه :
ابتدا سینه مرغ را به دو قسمت تقسیم کرده و استخوانها و پوست را جدا می کنیم، هر قسمت را بصورت برش های طولی به ۲ قسمت برش می دهیم و با استیک کوب یا گوشت کوب کمی آن ها را پهن می کنیم ( تکه های گوشت نباید سوراخ شوند ) مقداری از ادویه ها را با روغن مخلوط کرده و سینه های مرغ را داخل آن می گذاریم و یک ساعت صبر می کنیم تا مرغ ها مزه دار شود .قارچ را خرد کرده و با مقداری روغن تفت می دهیم گوجه فرنگی را خرد کرده به قارچ اضافه می کنیم و تفت می دهیم .سس گوجه فرنگی، پودرسیر، آویشن و نمک و فلفل و را اضافه کرده و جعفری ها را خرد و اضافه می کنیم کمی تفت می دهیم و آب را اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم و از روی حرارت بر می داریم. سینه های مرغ را باز کرده از مواد آماده داخل آن گذاشته مقداری از پنیر مازارلا را می ریزیم و مانند رولت می بنیدم برای اینکه بهتر بسته شود با خلال دندان آنها را می بندیم . در مقداری آرد می غلطانیم و در کمی روغن زیتون سرخ می کنیم .