اسپاگتی با ماهی کفال
مواد لازم :
ماکارونی | ۳۵۰ گرم |
گوجه فرنگی | ۳ عدد |
ریکوتا | ۱۰۰ گرم |
روغن زیتون | ۲ قاشق غذا خوری |
پیاز | ۱ عدد |
ماهی کفال | ۱۰۰ گرم |
پنیر پارمسان | ۱۰۰ گرم |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
طرز تهیه :
در قابلمه ای مقدار آب جوش ریخته و گوجه فرنگی ها را به مدت ۴ دقیقه در آن قرار می دهیم . بعد از آب جوش خارج کرده و پوست آنها را جدا می کنیم و سپس برش می زنیم . در تابه ای کمی روغن زیتون ریخته و پیاز ها را خلالی کرده و در روغن تفت می دهیم . بعد از چند دقیقه ماهی را که برش داده ایم ریخته و سرخ می کنیم در حدود ۴ تا ۵ دقیقه که خوب سرخ شد گوجه فرنگی ها را می ریزیم و با حرارت کم ۵ تا ۶ دقیقه دیگر صبر می کنیم تا خوب پخته شود . حالا پنیر ریکوتا را روی مواد می ریزیم . در قابلمه ای دیگر ماکارونی را طبق دستور پخت پشت بسته آماده می کنیم . بعد از آماده شدن آبکش کرده و با سس آماده شده مخلوط می کنیم و ۳ تا ۴ دقیقه روی حرارت تفت می دهیم . بعد از اینکه به ظرف سرو انتقال دادیم پنیر پارمسان رنده شده را می ریزیم .