استیک مرغ با سس پرتقال وانبه
مواد لازم :
سینه مرغ | ۴ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
زعفران دم کرده | ۲ قاشق |
آبلیمو | یک قاشق مرباخوری |
نشاسته ذرت | یک قاشق غذاخوری |
سرکه | یک قاشق غذاخوری |
انبه خرد شده | دو پیمانه |
آب پرتقال | دو پیمانه |
نمک، فلفل و ادویه | به میزان لازم |
روغن زیتون | به میزان لازم |
طرز تهیه:
سینه مرغ را با زعفران، پیاز خلال شده، آبلیمو، کمی روغن زیتون و نمک مزه دار کرده ودر یخچال سه ساعت استراحت دهید. سپس از یخچال در آورده و سینه مرغ را کمی بکوبید تا نازک شود .تابه را داغ کرده و استیک ها را درون تابه قرار داده بعد از سه الی چهار دقیقه برگردانده و طرف دیگر را کباب کنید.برای تهیه ی سس ، آب پرتقال را با نشاسته مخلوط کرده و با نمک و سرکه حرارت دهید . سپس انبه ها را اضافه کرده و حرارت را کم کنید. سس آماده را با استیک سرو کنید .