استیک با سس تند
مواد لازم :
گوشت راسته گاو
( گوشت استیک) |
۵۰۰ گرم |
کره | ۳ قاشق سوپ خوری |
سس فلفل | نصف فنجان |
فلفل تازه | به مقدار لازم |
نمک | به مقدار لازم |
طرز تهیه:
گوشت راسته را با استیک کوب بین دو قطعه پلاستیک بکوبید . نمک و فلفل زده ، آن رابه اندازه دلخواه برشته (کباب) کنید .البته بسته به نوع سلیقه ، اگر میخواهید بیشتر پخته شود بعد از کباب کردن به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید تا بیشتر مغز پخت شود . برای درست کردن سس در یک ماهیتابه روی حرارت ملایم ، کره را آب کرده ، سس فلفل را به آن اضافه کنید ، تا مخلوط یکدست شود . سس بدست آمده را روی گوشت کباب شده سرو کنید .