آش گوشت
مواد لازم :
برنج نیم دانه | ۱ پیمانه |
سبزی آش(تره-جعفری-گشنیز ـ شوید) | ۱کیلو گرم پاک کرده |
نخود و لوبیا و عدس | هر کدام ۱ پیمانه |
پیاز سرخ کرده | ۲ عدد بزرگ |
گوشت ران یا سر سدت | نیم کیلو |
روغن | ۳ قاشق |
نمک و فلفل | به مقدار کافی |
پیاز برای گوشت | ۱ عدد |
نعنا داغ | به مقدار لازم |
رشته | ۲۰۰ گرم |
طرز تهیه:
ابتدا حبوبات را یک شب زود تر خیس کرده و میگذاریم تا با گوشت و پیاز سرخ شده، پخته شود، پس از اینکه گوشت و حبوبات تقریبا پخته شد سپس سبزیهای تمیز و خرد شده را داخل آش می ریزیم بعد از حدود ۲۰ دقیقه رشته را اضافه میکنیم تا آن نیز بپزد. آش را بهم میزنیم و حرارت را ملایم میکنیم تا آش ته نگیرد، پس از اینکه آماده شد، پیاز سرخ شده را می ریزیم و نمک و فلفل آش را اندازه می کنیم . آش را در ظرف مناسبی میریزیم و در صورت تمایل روی آن را با پیاز سرخ شده نعناع داغ و کمی کشک تزئین می کنیم .
این خوراک یا غذا را ایرانیها بیشتر می پزند واز خوارک های سالم و سنتی جهت استفاده بر سر سفره و جشنهای ایرانیان می باشد.
آشپزی ایرانی غذای ایرانی خوراک و غذای سنتی ایرانی