آب پیازی

 

آب پیازی

مواد لازم :

گوجه فرنگی ۱ کیلو
پیاز قرمز ۴۰۰ گرم
سیر ۲ حبه
نان تست بیات شده ۶ برش
نمک فلفل به مقدار لازم
روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری
آب گوشت ۲ لیوان
ریحان به مقدار لازم

طرز تهیه :

نان های تست را در فر برشته می کنیم و کنار می گذاریم .  گوجه فرنگی را شسته، آنها را به قطعات کوچک برش می دهیم . پیاز ها را بعد از پوست کندن به صورت خلال در آورده و در روغن زیتون سرخ می کنیم . در انتهای سرخ شدن پیاز ها ، سیر پوست کنده را له می کنیم و به پیاز سرخ شده اضافه می کنیم . حالا گوجه فرنگی های خرد شده را می ریزیم . بعد از کمی تفت خوردن و نرم شدن گوجه ها آب گوشت را اضافه می کنیم . قبل از سرو کردن غذا ، نمک و فلفل آنرا اندازه می کنیم . البته این غذا باید کمی تند و تیز باشد . در انتهای کار نان های برشته شده را می ریزیم و غذا را برای سرو به ظرف انتقال می دهیم . در انتها با برگ ریحان خرد شده تزئین و نوش جان کنید .

این خوراک یا غذا را ایرانیها بیشتر می پزند واز خوارک های سالم و سنتی جهت استفاده بر سر سفره و جشنهای ایرانیان می باشد.

 

آشپزی ایرانی غذای ایرانی خوراک و غذای سنتی ایرانی

Check Also

شیرینی نارگیلی

مواد لازم : نارگیل رنده‌شده ·         ۲۰۰ گرم شکر ·         دوسوم فنجان آرد سفید یک‌سوم ...

دیدگاهتان را بنویسید