آبگوشت گیاهی
مواد لازم :
نخود | یک پیمانه |
لوبیاسفید | یک پیمانه |
لوبیا چیتی | ۲/۱پیمانه |
سویا | ۲/۱ پیمانه |
روغن | ۲/۱ پیمانه |
سیب زمینی | نیم کیلو |
گوجه فرنگی | نیم کیلو |
لیموعمانی | ۶ تا ۸ عدد |
زردچوبه | ۸ قاشق چایخوری |
نمک | ۸ قاشق چایخوری |
پودر فلفل قرمز | ۲ قاشق چایخوری |
طرز تهیه:
نخود ، لوبیا سفید و لوبیا چیتی را از یک شب قبل خیس کنید . حبوبات را حدود ۲ساعت با آب کافی به آرامی بپزد. سپس سویا را ۱۰ دقیقه خیس می کنیم و در صافی می ریزیم تا آب آن گرفته شود .روغن را در ماهیتابه داغ می کنیم وسویا را ۲دقیقه با حرارت متوسط تفت می دهیم. آنگاه سویا سیب زمینی پوست کنده درسته گوجه فرنگی خرد شده ، لیمو عمانی ، زرد چوبه و نمک را به نخود و لوبیا ی پخته شده اضافه می کنیم و می گذاریم با همان حرارت ملایم حدود ۲ ساعت بپزد و کاملا جا بیفتد. می توانید آب غذا را جداگانه در یک کاسه بریزید وسپس محتویات قابلمه را بکوبید و له کنید. این آبگوشت را با سبزی خوردن میل کنید.
این خوراک یا غذا را ایرانیها بیشتر می پزند واز خوارک های سالم و سنتی جهت استفاده بر سر سفره و جشنهای ایرانیان می باشد.