کیک پنیر و انجیر

کیک پنیر و انجیر

مواد لازم :

کره ۸۰ گرم
بیسکویت کاکائویی ۱۵۰ گرم
گلاب ۱ قاشق مربا خوری
پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم
خامه ۲۰۰ کرم
ورق ژلاتین ۱ عدد
شیر ۲/۱ لیوان
عسل ۳ قاشق غذا خوری
انجیر ۱۰ عدد
بادام پرک شده برای تزئین

طرز تهیه :

در کیسه پلاستیک بیسکویت ها را ریخته و خوب پودر می کنیم . در ظرفی ریخته و با گلاب و کره مخلوط می کنیم . در ته قالب کمربندی خوب پهن می کنیم و با پشت چنگال خوب فشرده می کنیم . نیمی از انجیر ها را در غذا ساز ریخته تا خوب پوره شود . ورق ژلاتین را در کقداری آب خیس می کنیم . پنیر خامه ای را با انجیر و عسل خوب مخلوط می کنیم . ورق ژلاتین را در بعد از نرم شدن در شیر کم چرب می ریزیم و به پنیر و انجیر اضافه می کنیم . خامه را با همزن برقی می زنیم تا فرم بگیرد .  حالا خامه فرم گرفته شده را با مواد پنیری مخلوط می کنیم . مواد را روی پایه بیسکوئیت می ریزیم . قالب را درون یخچال به مدت ۲ ساعت قرار می دهیم . وقتی روی آن بسته شد نیمه ی دیگر انجیر ها را برش می زنیم و روی کیک می چینیم و با پرک بادام و مقداری عسل تزئین می کنیم .

 

Check Also

شیرینی نارگیلی

مواد لازم : نارگیل رنده‌شده ·         ۲۰۰ گرم شکر ·         دوسوم فنجان آرد سفید یک‌سوم ...

پاسخ دهید