کیک پرتقالی

مواد لازم:

خامه زده شده برای تزئین ۳ پیمانه
رنده پوست پرتقال ۱ قاشق چایخوری
آب پرتقال ۱ پیمانه
بیکینگ پودر ۱ قاشق سوپخوری
آرد ۳ پیمانه
کره ۱ پیمانه
وانیل شکری ۱/۴ قاشق چایخوری
تخم مرغ ۶ عدد
پودر قند ۲/۱ ۱ پیمانه

 

 

طرز تهیه کیک پرتقالی:

فر را روی ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن نمائید . تا گرم شود سفیده و زرده تخم مرغ ها رااز هم جداکنید . زرده ها رابا نیم از پودر قند و وانیل شکری مخلوط نموده و با همزن برقی خوب بزنید 65--cookingpabi--آشپزی-با-پابی---Orange-cakes--کیک-پرتقالی

 

 

تا کرم رنگ و کشدار شود. کره را روی حرارت آب کرده , با بقیه پودر قند زده , به مواد بالا اضافه کرده و باهم مخلوط نمائید .
سپس آرد و بیکینگ پودر و آب پرتقال و رنده پوست پرتقال را اضافه نموده و در آخر سفیده های تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا شکل همزن روی آن محو نشود و کاملاً فرم بگیرد . بعد به مایه فوق الذکر افزوده و آرام هم بزنید تا مخلوط شود.
کف قالب گرد به قطر ۲۵ سانتی متر را چرب نموده و کمی آرد پاشیده مایه را در قالب ریخته و به مدت یک ساعت در طبقه وسط فر قرار دهید . در صورت تمایل روی کیک را می توانید با خامه زده شده تزئین نمائید .

 

65--cookingpabi--آشپزی-با-پابی---Orange-cakes-2--کیک-پرتقالی

Check Also

پاناکوتای انار ویژه شب یلدا

مواد لازم : ژله انار : یک بسته انار : یک عدد خامه :۲۰۰ گرم ...

پاسخ دهید