کوفته تبریزی بدون گوشت

کوفته تبریزی بدون گوشت

مواد لازم :

 

 سبزی معطر (گشنیز، جعفری، شوید، ترخون، مرزه)  ۱کیلو
 لپه  ۲پیمانه
 گوجه فرنگی  ۶عدد
 آرد نخودچی  نصف پیمانه
 نمک، فلفل قرمز، زردچوبه،زیره سیاه به مقدار لازم
روغن زیتون به مقدار لازم
آلو و گردو به مقدار لازم

طرز تهیه:
لپه را یک شب قبل خیس کنید و بعد با کمی آب بپزید .برنج را نیز جداگانه چلو کش کنید . بعد از خنک شدن برنج را به همراه لپه ها چرخ کنید . بعد سبزیها را که کاملا ریزخورد کرده اید به همراه آرد نخودچی و ادویه جات به لپه و برنج چرخ شده اضافه کنید و کاملا ورز دهید خوب چسبنده و آماده شود . از مواد گلوله های با اندازه پرتغال برداشته و وسطشان را در صورت تمایل آلوچه یا مغز گردو بگذارید . گلوله های آماده شده را در روغن سرخ کنید تا هنگام پخت از هم جدا نشوند . بعددر قابلمه ی مناسب قرار دهید . حال گوجه را رنده کرده و تفت دهید بعد آب را اضافه کرده و بگذارید خوب بجوشد تا به سسی نه چندان سفت تبدیل شود، این سس را روی کوفته ها بریزید و قابلمه را روی شعله ی ملایم بگذارید تا آرام آرام پخته شود و جا بیفتد . همراه روغن زیتون میل کنید .

 

این خوراک یا غذا را ایرانیها بیشتر می پزند واز خوارک های سالم و سنتی جهت استفاده بر سر سفره و جشنهای ایرانیان می باشد.

 

آشپزی ایرانی غذای ایرانی خوراک و غذای سنتی ایرانی

 

Check Also

شیرینی نارگیلی

مواد لازم : نارگیل رنده‌شده ·         ۲۰۰ گرم شکر ·         دوسوم فنجان آرد سفید یک‌سوم ...

پاسخ دهید