کمپوت انجیر و گلابی
مواد لازم :
لیمو ترش | ۱عدد |
گلاب | یک چهارم پیمانه |
آب | یک ونیم پیمانه |
عسل | نصف پیمانه |
ساقه دارچین | ۲عدد |
وانیل | نصف قاشق چایخوری |
انجیر تازه متوسط | نیم کیلو |
گلابی سفت متوسط | ۲عدد |
طرز تهیه :
پوست لیموترش را بسیار نازک می کنیم و به نوار های باریک خلال می کنیم . پوست خلال شده ، گلاب ، آب عسل ، ساقه دارچین و وانیل را با هم مخلوط کرده و درون قابلمه به مدت ۱۰ دقیقه بدون سرپوش می گذاریم تا خوب بجوشد .
گلابی ها را از وسط به چهار قسمت تقسیم کرده و تخم و سایر زواید آنها را خارج کنید . سپس آنها را همراه با انجیر به مواد درون قابلمه اضافه کرده و بدون سرپوش به مدت ۵ دقیقه بپزید تا میوه ها نرم و پخته شوند. ساقه های دارچین را دور انداخته و میوه های پخته شده را درون یک کاسه بریزید و شیره را بدون سرپوش با حرارت ملایم به مدت ۱۰ دقیقه بجوشانید تا غلیظ شود. سپس آن را روی کمپوت ریخته و پس از سرد شدن سرو کنید . در صورت تمایل می توانید کمی عسل روی این کمپوت بریزید .