کلوچه خرما و گردو

کلوچه خرما و گردو

 

مواد لازم :

 

روغن مایع ۱۱۰ گرم
شکر ۲۵ گرم
مایه خمیر فوری ۶ گرم
شیر ولرم ۲۵۰ میلی لیتر
آرد حدود ۴۵۰ گرم
وانیل ۴/۱ قاشق چایخوری

مواد لازم برای میان کلوچه :

 

 خرما  ۲۵۰ گرم
 گردو  ۱۵۰ گرم
 دارچین ۱ قاشق چایخوری
زنجبیل  ۲/۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه:
ابتدا مایه خمیر را با شیر نیم گرم و کمی از شکر مخلوط کرده و درب آنرا می گذاریم حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه صبر می کنیم تا خمیر مایه عمل آید . سپس شکر را با روغن، وانیل و خمیر مایه عمل آمده را خوب مخلوط کرده . آرد را کم کم اضافه می کنیم خوب ورز می دهیم  تا خمیر بدست نچسبد.روی خمیر را با پلاستیک پوشانده تا سطح آن خشک نشود .حدود یک ساعت استراحت داده تا خمیر ور بیاید. بعد از آن میتوانیم خمیر را به اندازه های نارنگی کوچک چانه می کنیم . وقتی تمام خمیر را چانه گرفتیم کمی آن را با دست یا وردنه باز می کنیم و از مواد میانی وسط آن قرار می دهیم و آنرا دوباره گرد کرده و به شکل نارنگی درست می کنیم حالا در سینی چرب شده قرار داده و روی آن مهر می زنیم و مهر را فشار دهید تا کلوچه پهن شود سپس روی آنرا با یک زرده تخم مرغ که مخلوط شده با کمی زعفران و یک قاشق شیر رو مال کرده و کنجد پاشیده در فر ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار دهید .
طرز تهیه مواد میانی:
خرما را از هسته جدا کرده کمی حرارت دهید بعد با پشت قاشق کمی آن را له کنید . گردو ریز شده و دارچین و زنجبیل را با خرمای له شده مخلوط کنید.

Check Also

شیرینی نارگیلی

مواد لازم : نارگیل رنده‌شده ·         ۲۰۰ گرم شکر ·         دوسوم فنجان آرد سفید یک‌سوم ...

پاسخ دهید