کدو تنبل ترش و شیرین

کدو تنبل ترش و شیرین

مواد لازم :

کدو تنبل ۱ کیلو گرم
سرکه نصف لیوان
نعناع ۱۰ شاخه
سیر ۳ حبه
شکر ۲ قاشق غذا خوری
روغن زیتون به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه :

کدو تنبل را پوست کنده و ریشه ها و تخمه های آنرا جدا می کنیم . و نازک برش می زنیم . برش های نازک را در روغن زیتون سرخ می کنیم . کدو های سرخ شده را از درون ظرف خارج می کنیم . سیر های خرد شده را می ریزیم و کمی تفت می دهیم . نعناع ها را که فقط چند تکه کرده ایم را به همراه کمی نمک و فلفل اضافه می کنیم . در کاسه ای سرکه و شکر  را با هم مخلوط می کنیم . کدو ها را به ظرف نسوز و نچسبی منتقل می کنیم و مخلوط سرکه و شکر را بروی آن می ریزیم و روی حرارت ملایم گاز می گذاریم یا درون فر با دمای ۱۵۰ درجه به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه قرارمی دهیم . این پیش غذا را هم می توان گرم و هم سرد سرو نمود .

نکته : بجای شکر می توان از ۱ لیوان شیره انگور استفاده کرد . که بسیار لذیذ است .

 

Check Also

شیرینی نارگیلی

مواد لازم : نارگیل رنده‌شده ·         ۲۰۰ گرم شکر ·         دوسوم فنجان آرد سفید یک‌سوم ...

پاسخ دهید