پیراشکی سویا و گوشت

پیراشکی سویا و گوشت

 

مواد لازم:

 

گوشت چرخ کردهٔ بدون چربی ۲۵۰  گرم
سویا ۲۵۰ گرم
پیاز سرخ کرده ۳ قاشق غذا خوری
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری پر
فلفل دلمه ای خرد شده ۱ لیوان
کلم سفید خرد شده ۲ لیوان
سیب زمینی ۲ عدد متوسط
جعفری خرد شده یک پیمانه
نمک و فلفل و زردچوبه بمیزان لازم
ادویه پلو ۱ قاشق مرباخوری
روغن برای سرخ کردن بمیزان لازم
زرده تخم مرغ ۱ عدد
کنجد بمیزان لازم
سس گوجه فرنگی بمیزان لازم
خمیر پیراشکی ۱ بسته

طرز تهیه :

سیب زمینی ها رو نگینی خرد کرده و سرخش می کنیم  بعد توی همون ماهیتابه بقیه مواد رو بترتیب زیر درست کنید .

موقع سرخ کردن سویا روغن خیلی مصرف می شه برای اینکه روغن زیادی استفاده نکنید اول سویا رو داخل ماهیتابه بدون روغن تفت بدین ,  آخر سر پیاز داغ با کمی روغن بهش اضافه کنید . اینجوری روغن کمتری مصرف می کنیم . گوشت چرخ کرده رو اضافه کنید و تفت می دهیم تا رنگ گوشت عوض بشه و زردچوبه و نمک و فلفل و ادویه رو اضافه کنید در نهایت فلفل دلمه و رب گوجه را ریخته  و اجازه دهین تا مواد با هم خوب مخلوط و مزه دار شوند و ۱۰ دقیقه با حرارت کم تفت بخورند .

بعد از خاموش کردن شعله گاز سیب زمینی سرخ شده رو اضافه کنید. صبر می کنیم تا مواد کمی خنک شوند.

حالا قالب  پیراشکی رو باز می کنیم  . خمیر رو داخلش قرار می دیم از مواد داخل پیراشکی رو ی خمیر می ریزیم و قالب رو می بندیم .کمی قالب رو فشار می دیم تا دو طرف پیراشکی کاملا” بهم بچسبه .قسمت های اضافی خمیر رو خیلی راحت جدا می کنیم . کف سینی رو چرب می کنیم و پیراشکی ها پیچیده شده را روی سینی قرار می دهیم . تمام پیراشکی ها که آماده شدن روی پیراشکی را با  زرده تخم مرغ رو مال میکنیم  و کمی کنجد می پاشیم . بعد آنها را در فر یا مکروفر می پذیم و البته می توان آنها را هم در روغن داغ سرخ کرد .

pabi food 98

اما پخت با فر (درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد بمدت۲۰ دقیقه سپس قسمت گریل به مدت ۸ دقیقه )

پخت با مکروفر  ( سینی آماده را روی سه پایه کوتاه قرار داده و با درجه حرارت ۲۲۰ درجه سانتیگراد بمدت۲۰ دقیقه سپس گریل به مدت ۸ دقیقه)

با توجه به اینکه دمای فرها با هم یکی نیست پس چک کنید ،هر وقت روی پیراشکی ها طلایی شدن ، کافیه .

 

Check Also

شیرینی نارگیلی

مواد لازم : نارگیل رنده‌شده ·         ۲۰۰ گرم شکر ·         دوسوم فنجان آرد سفید یک‌سوم ...

پاسخ دهید