پیتزا پستو


پیتزا پستو

مواد لازم :

 

خمیر پیتزا ۱عدد
سس پستو ۱/۲ پیمانه
گوجه فرنگی رسیده و خرد شده ۱ عدد
فلفل سبز خرد شده ۱ عدد
زیتون سیاه خرد شده ۱۰ عدد
پیاز قرمز کوچک خرد شده ۱عدد
پنیر فتا ۱ پیمانه

طرز تهیه:

برای تهیه پیتزا پستو، ابتدا فر را تا حرارت ۴۵۰ درجه فارنهایت (۲۳۰ درجه سانتیگراد) گرم کنید.

ظرف مخصوص فر را کمی چرب کنید و خمیر پیتزا در آن پهن کنید و سس پستو را بر روی آن بمالید . به ترتیب یک لایه گوجه فرنگی ، سپس فلفل، زیتون، پیاز قرمز، و پنیر فتا را بر روی خمیر بریزید . ظرف را به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه یا تا زمانی که پنیر آب شود، داخل فر قرار دهید . سپس پیتزا پستو را از فر خارج نموده، میل کنید.

Check Also

پاناکوتای انار ویژه شب یلدا

مواد لازم : ژله انار : یک بسته انار : یک عدد خامه :۲۰۰ گرم ...

پاسخ دهید