پیتزا لقمه ای بادمجان

مواد لازم :

 

تخم مرغ ۲ عدد
آرد ۱ پیمانه
نمک ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چایخوری
پونه خشک ۱/۲ قاشق چایخوری
بادمجان بزرگ، حلقه شده ۱ عدد
روغن نباتی به مقدار لازم
سس گوجه یا سس اسپاگتی ۱ پیمانه
پنیر موتزارلا رنده شده ۱ و ۱/۲ پیمانه

طرز تهیه:

برای تهیه پیتزای بادمجان، ابتدا فر را روی حرارت  ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتیگراد) تنظیم کنید . تخم مرغ را در یک کاسه خوب هم بزنید و آرد، نمک، فلفل و پونه کوهی را به آن اضافه کنید . کمی روغن در تابه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود.  بامجان های حلقه شده را در مخلوط تخم مرغ غوطه ور کنید و در روغن بگذاربد تا زمانی که به خوبی سرخ شود. طرف دیگر بادمجان را نیز به همین صورت سرخ کنید.  به ترتیب بادمجان ها را در ظرف مخصوص فر قرار دهید و یک قاشق سس گوجه یا سس اسپاگتی را به اندازه کافی برای پوشش دادن هر تکه بادمجان روی آن بریزید و بر روی هر بادمجان پنیر موتزارلا بپاشید . ظرف را در فر به مدت  ۵ تا ۱۰ دقیقه قرار دهید تا زمانی که پنیر موتزارلا آب شود . بادمجان ها را از فر خارج نموده و در ظرف مناسبی بچینید .

Check Also

پاناکوتای انار ویژه شب یلدا

مواد لازم : ژله انار : یک بسته انار : یک عدد خامه :۲۰۰ گرم ...

پاسخ دهید