مواد لازم
آرد مخصوص پیتزا | ۱ بسته ۲۵۰ گرمی |
سس گوجه فرنگی | ۱ فنجان |
پنیر پیتزا یا موزارلا | ۲۰۰ گرم |
پپرونی ( یا سوسیس و کالباس به دلخواه ) | ۲۰۰ گرم |
روغن زیتون | ۲ قاشق |
سیر | ۵ حبه |
کره محلی | ۵۰گرم |
نمک | ۱ قاشق غذا خوری |
پونه کوهی | به دلخواه |
آویش | به مقدار لازم |
طرز تهیه پیتزا بافته با روکش سیر
آرد مخصوص پیتزا را بر اساس نوشته ی روی جعبه ها آماده می کنیم و مدت زمان لازم برای استراحت خمیر را به او می دهیم تا خمیری ترد و خوش مزه ای داشته باشیم . فر را با ۳۵۰ درجه گرم می کنیم . خمیر را به ورقه ای با ضخامت کمتر از ۸ میلی متر باز می کنیم .خمیر را به سه قسمت تقسیم می کنیم .در قسمت میانی ابتدا روی خمیر را روغن زیتون برس می کنیم و از سس گوجه فرنگی روی خمیر می ریزیم و آنرا پهن می کنیم کمی آویشن می پاشیم ،پپرونی ( سوسیس یا کالباس ) را روی آن می چینیم و بعد پنیر پیتزا را روی سطح آن می ریزیم حالا مقداری پودرپونه ی کوهی می ریزیم .
دو طرف دیگر خمیر را بصورت نواز برش می زنیم . برای بستن خمیر اول یک نوار از سمت راست بعد یک نوار از سمت چپ . به همین ترتیب کار را ادامه می دهیم تا انتها و قتی تمام شد سیر را به همراه نمک و کره در دستگاه غذا ساز می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم تا یک دست شود بعد با برس روی خمیر را برس می کنیم و در انتها مقداری پونه کوهی روی آن می پاشیم . خمیر را در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته ایم می گذاریم و به مدت ۲۰ دقیقه در فر قرار می دهیم تا روی پیتزا قهوه ای رنگ شود .
نکته : بجای پونه ی کوهی می توان از برگ تازه ی ریحان نیز استفاده کنید .