پیتزا بافته با روکش سیر

مواد لازم

آرد مخصوص پیتزا ۱ بسته ۲۵۰ گرمی
سس گوجه فرنگی ۱ فنجان
پنیر پیتزا یا موزارلا ۲۰۰ گرم
پپرونی ( یا سوسیس و کالباس به دلخواه ) ۲۰۰ گرم
روغن زیتون ۲ قاشق
سیر ۵ حبه
کره محلی ۵۰گرم
نمک ۱ قاشق غذا خوری
پونه کوهی به دلخواه
آویش به مقدار لازم

 

42--cookingpabi--آشپزی-با-پابی--Braided-Pizza-Calzones-1--بافته-پیتزا

طرز تهیه پیتزا بافته با روکش سیر

 

آرد مخصوص پیتزا را بر اساس نوشته ی روی جعبه ها آماده می کنیم و مدت زمان لازم برای استراحت خمیر را به او می دهیم تا خمیری ترد و خوش مزه ای داشته باشیم . فر را با ۳۵۰ درجه گرم می کنیم . خمیر را به ورقه ای با ضخامت کمتر از ۸ میلی متر باز می کنیم .خمیر را به سه قسمت تقسیم می کنیم .در قسمت میانی ابتدا روی خمیر را روغن زیتون برس می کنیم و از سس گوجه فرنگی روی خمیر می ریزیم و آنرا پهن می کنیم کمی آویشن می پاشیم ،پپرونی ( سوسیس یا کالباس ) را روی آن می چینیم و بعد پنیر پیتزا را روی سطح آن می ریزیم حالا مقداری پودرپونه ی کوهی می ریزیم .

 

دو طرف دیگر خمیر را بصورت نواز برش می زنیم . برای بستن خمیر اول یک نوار از سمت راست بعد یک نوار از سمت چپ . به همین ترتیب کار را ادامه می دهیم تا انتها و قتی تمام شد سیر را به همراه نمک و کره در دستگاه غذا ساز می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم تا یک دست شود بعد با برس روی خمیر را برس می کنیم و در انتها مقداری پونه کوهی روی آن می پاشیم . خمیر را در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته ایم می گذاریم و به مدت ۲۰ دقیقه در فر قرار می دهیم تا روی پیتزا قهوه ای رنگ شود .

نکته : بجای پونه ی کوهی می توان از برگ تازه ی ریحان نیز استفاده کنید .

 

Check Also

شیرینی نارگیلی

مواد لازم : نارگیل رنده‌شده ·         ۲۰۰ گرم شکر ·         دوسوم فنجان آرد سفید یک‌سوم ...

دیدگاهتان را بنویسید